Meslek Yüksekokulumuz Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı öğrencileri, “Halkla İlişkiler Uygulamaları ve Örnek Olaylar” dersi kapsamında meme kanserine ilişkin seminer düzenlediler. Seminere konuşması olarak Harran Üniversitesi Tıbbi Onkoloji Bilim Dalı Başkanı Doç.Dr. Hakan BÜYÜKHATİPOĞLU davet edildi.
         Meslek Yüksekokulumuz konferans salonunda düzenlenen programda; Doç.Dr. Hakan BÜYÜKHATİPOĞLU meme kanserine ilişkin; oluşum sebepleri, risk alanları, tedavi süreçleri ve sonuçlarına dikkat çekti. Sunum eşliğinde devam eden programda öğrenciler merak ettikleri konularda sorular sorarak bilgi edindiler.
         Seminerin sonunda Meslek Yüksekokulumuz Müdürü Dr.Öğr.Üyesi Muhammed Yaşar DÖRTBUDAK, Doç.Dr. Hakan BÜYÜKHATİPOĞLU’na okulumuz adına plaket takdim ederek teşekkürlerini iletti.