AK Parti Şanlıurfa Milletvekilimiz Dr. Ahmet Eşref FAKIBABA ve Ak Parti Birecik ilçe başkanı Müslüm KAYNARPINAR Yüksekokulumuzu ziyaret ederek Yüksekokulumuz Müdür Yardımcıları Öğr. Gör. M. Nedim AĞAÇKESEN, Yrd. Doç. Dr. Murat BAŞARIR ve Yüksekokul Sekreteri V. Fatih S. YILMAZ ile bir araya gelerek okulumuz hakkında fikir alışverişinde bulundular.
    Yapılan toplantı sonrası Milletvekilimiz; Yüksekokulumuz Akademik personeli ve öğrencileriyle bir araya gelerek Yüksekokulumuz ve ülkemizle ilgili güncel konular hakkında bir seminer gerçekleştirdiler. Gerçekleştirilen seminer sonrası Yüksekokulumuza yapmış oldukları ziyaretten dolayı memnun olduklarını dile getiren okulumuz yönetimi Milletvekilimiz ve beraberinde gelen misafirleri uğurladılar.