A-2016-2017 STAJ TAKVİMİ
1
Öğrencilerin staj yapmak istedikleri kurum veya kuruluşlardan aldıkları olur dilekçelerini danışmanlarına teslim etme işleminde en son tarih
18 Mayıs 2017
2
Danışman öğretim elemanları tarafından incelenen dilekçelerin listelenerek Bölüm Başkanlarına EBYS üzerinden gönderilmesi işleminde en son tarih
26 Mayıs 2017
3
Bölüm Başkanlarının danışmanlardan kendilerine gelen staj listelerini birleştirerek İdareye EBYS üzerinden teslim etmelerinde en son tarih
2 Haziran 2017
4
Staj başlama ve bitiş tarih aralığı
3 Temmuz 2017
11 Ağustos 2017
5
Staj dosyasını teslim ettiğinde mezun olabilecek  durumda olan öğrenciler için staj dosya teslim ve mülakat tarihleri
14-18 Ağustos 2017
6
Mezuniyetleri gelecek dönemlerde gerçekleşecek durumda olan öğrenciler için staj dosyası teslim ve mülakat tarihleri
11-22 Eylül 2017
7
Bölüm Başkanlarının Staj Sonuç Listelerini EBYS üzerinden idareye, Öğrenci Staj Değerlendirme Formlarını da Öğrenci işlerine teslim etmede en son tarih
2 Ekim 2017

B- BÖLÜM STAJ KOMİSYONLARI
1- HALKLA İLİŞKİLER VE TANITIM PROGRAMI STAJ KOMİSYON ÜYELERİ
  1. Yrd.Doç.Dr. Murat BAŞARIR (Komisyon Başkanı)
  2. Öğr.Gör. Hasan ÇİFTÇİ (Üye)
  3. Öğr.Gör.Seyithan TURAN (Üye)
2-MUHASEBE VE VERGİ UYGULAMALARI PROGRAMI STAJ KOMİSYON ÜYELERİ
  1. Öğr.Gör.Mehmet DEMİRDÖĞMEZ (Komisyon Başkanı)
  2. Öğr.Gör. Kübra AKIN TOSUN (Üye)
  3. Öğr.Gör. Mehtap BAŞARIR (Üye)
3-TURİZM VE OTEL İŞLETMECİLİĞİ PROGRAMI STAJ KOMİSYON ÜYELERİ
  1. Öğr.Gör. Okan ÇOLAK (Komisyon Başkanı)
  2. Öğr.Gör.Sultan BELLİ (Üye)
  3. Öğr.Gör. Neslihan KAN (Üye)
4-DIŞ TİCARET PROGRAMI STAJ KOMİSYON ÜYELERİ
  1. Öğr.Gör.Metin ARSLAN (Komisyon Başkanı)
  2. Öğr.Gör. Fevzi YILDIZ (Üye)
  3. Öğr.Gör. Hüseyin SEVER (Üye)
5-ELEKTRİK PROGRAMI STAJ KOMİSYON ÜYELERİ
  1. Öğr.Gör. Rüknettin IŞIK (Komisyon Başkanı)
  2. Öğr.Gör.Dr. Serdal ARSLAN (Üye)
  3. Öğr.Gör. M. Nedim AĞAÇKESEN (Üye)
6-BİLGİSYAR PROGRAMCILIĞI PROGRAMI STAJ KOMİSYON ÜYELERİ
  1. Öğr.Gör. Serkan KORKMAZ (Komisyon Başkanı)
  2. Öğr.Gör. Reşat ÇUBUKCU (Üye)
  3. Öğr.Gör. Mevlüt KARSEN (Üye)

C- ÖĞRENCİLERİN YAPACAĞI İŞLEMLER
1- Kurum ve kuruluşlardan belirlenen tarihlerde staj yapmasının kabul edildiğini belirten bir yazıyı danışmanlarına 18 MAYIS 2017 tarihine kadar teslim eder. (Staj Dosyasında bu işleme yönelik başvuru formu  bulunmaktadır; o kullanılabilir ya da okulumuzun internet sitesinde "STAJ BAŞVURU FORMU" yazılı dosya indirilerek kullanılabilir.)
2- Staj dosyalarını,  Yüksekokul Müdürlüğü'nden temin eder ve staj dosyasında doldurulması gereken yerleri okunaklı bir şekilde doldurur.
3- Belirlenen tarihlerde (3 TEMMUZ 2017- 11 AĞUSTOS 2017) stajlarını tamamlar ve staj yaptığı her gün gerçekleştirdiği  uygulamaları, dosyadaki ilgili kısımlara okunaklı bir şekilde yazar ve çalıştıkları kurumda birim sorumlularına dosyada belirtilen yerleri kaşeli ve imzalı olacak şekilde onaylatır.
4- Eksiksiz tamamladıkları staj dosyalarını 11-22 Eylül 2017 tarihleri arasında kendi programlarındaki staj komisyon üyelerine teslim eder ve mülakata katılır. (Mezun olabilecek öğrenciler için teslim tarihleri 14-18 Ağustos 2017 'dir.)
5- Staj dosyasında 'GİZLİ' ibareli işyeri tarafından doldurulup okula gönderilmesi gereken belgenin ilgililerce komisyona ulaştırılmasını takip eder.