29.09.2020 tarihinde Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Dr. Öğretim Üyesi Muhammed Yaşar DÖRTBUDAK başkanlığında yapılan akademik kurul toplantısında;
1- Meslek Yüksekokulumuz yerleşkesi
- Meslek Yüksekokulumuza Kaymakamlık tarafından tahsis edilebilecek olan yerlerle ilgili görüşlerin alınmasına.
2- Mevcut bölümler ve öğrenci durumları
- Mevcut bölümlere kayıt yapan öğrenci sayısı ve bölümdeki hocaların ders durumları görüşülerek, öğrencilerin derse devam durumlarına hassasiyet gösterilmesi ve sınav yönergesi hakkında detaylı bilgilendirilmesi.
3- Öğrenci iletişimi
- Danışman hocaların, danışmanı oldukları öğrencilerle iletişim halinde olması
4- Etkinlik planlaması
- 2020-2021 Eğitim–Öğretim Yılı Güz dönemini kapsayacak şekilde, öğrencilerin mesleki ve sosyal hayat yönünden faydalanabileceği online etkinliklerin planlanması
5- Canlı dersler
- Zoom programı üzerinden yapılacak canlı derslerin işleyiş biçimleri ve Rektörlüğümüzün konu ile ilgili karar ve görüşleri akademik personelimize iletilerek, kararlar alındı.