TÜRKİYE’NİN EN ÇOK KULLANILAN 3 MUHASEBE PAKET PROGRAMI TANITIM VE UYGULAMA WEBİNARI

Yüksekokulumuz ve Şanlıurfa Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası İşbirliği ile düzenlenen “Muhasebe Uygulama Webinarı”, Yüksekokulumuz Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Bölümü tarafından 24 Haziran 2021 tarihinde saat 20.00'da online olarak gerçekleştirilecektir.  Gerçekleştirilecek olan webinar ile Muhasebe programı öğrencilerinin, İktisadi İdari Bilimler Fakültesi öğrencilerinin ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavir adaylarının; Türkiye’de en çok kullanılan üç muhasebe programının tanıtım ve uygulaması hakkında bilgi edinmesi sağlanacaktır.

Programın açılış konuşmalarını (tensip buyururlarsa) Harran Üniversitesi Rektörü Sn. Prof. Dr. Mehmet Sabri ÇELİK, Birecik Meslek Yüksekokulu Müdürü Sayın Dr. Öğr. Üyesi M. Yaşar DÖRTBUDAK ve Şanlıurfa SMMM Odası Başkanı Sayın Mustafa KARADAĞ  tarafından yapılacaktır.

Programında devamında
Alanında uzman kişilerce; aynı örnek, üç ayrı muhasebe paket programında çözümlenerek, katılımcıların programlar arasında karşılaştırma yapabilmesi sağlanacaktır.

Luca Paket Programı SMMM Adile ÖNCEL, Zirve Paket Programı Stj. SMMM Hatice ŞAKAR ve Datasoft Paket Programı Stj. SMMM Mehtap UFLAZ tarafından anlatılacaktır.

Program Katılım Linki :