Harran Üniversitesi Birecik MYO ile Birecik Anadolu İmam Hatip Lisesi arasında imzalanan Ortak Etkinlik Protokolü çerçevesinde, Birecik AİHL Yurdu Konferans Salonunda Uluslararası NLP Eğitmenleri Birliği Türkiye Başkanı Fatih ABADİ tarafından “İletişim ve Motivasyon” Semineri düzenlendi.
      Şanlıurfa Valiliği ve Gap Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı desteği ile Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcılığı Denetimli Serbestlik Müdürlüğü ve Milli Eğitim İl Müdürlüğü Arge Birimi tarafından düzenlenen “Gelecekte Ben de Varım ve Okur - yazar buluşması projeleri” etkinlikleri için Şanlıurfa’da bulunan Fatih ABADİ, Birecik MYO ve Birecik Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerine sunum yaptı.
      Abadi, iletişimde beden dilinin önemli olduğunu belirterek, insanın her zaman kendisini geliştirmesi ve yenilemesi gerektiğini söyledi.
      Sunuculuğunu Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürü Sait KOYUNCU’nun yaptığı seminere Şanlıurfa Denetimli Serbestlik Müdür Yardımcısı Mustafa HEŞE, Kurum personellerinden Volkan KİNO, Ahmet ESKİLER, Kadri BULUT, Fatih DURMUŞ ile Şanlıurfa Milli Eğitim Müdürlüğünden Müdür Yardımcısı Mehmet SARMIŞ ve Yıldız YEŞİLBAĞDAN katıldı.
       Seminerin sonunda Birecik MYO Müdürü Muhammed Yaşar DÖRTBUDAK, Harran Üniversitesi’nin Birecik ilçesi özelinde eğitim ve öğretime daha fazla katkı sağlamak amacıyla çalışmalarını hızla devam ettireceğini belirterek, seminerin gerçekleşmesine katkı sunan Kurum ve Kuruluşlara Şanlıurfa Denetimli Serbestlik Müdür Yardımcısı Mustafa HEŞE şahsında teşekkür ederek,  Abadi'ye plaket verdi.