Ziyaret programının başında Rektörümüz Sn. Prof. Dr. Mehmet Sabri ÇELİK'e  Meslek Yüksekokulumuz ve hocalarımız ile ilgili genel bir tanıtım sunusu yapıldı.
Tanıtım sunusunun ardından, Yüksekokulumuzu gezen Rektörümüz, sınıflar arası futbol turnuvasında 1. ve 2. olan takımların ödüllerini bizzat vererek öğrencilere başarılarının her alanda devam etmesi temennisinde bulundu.
Ödül töreninin ardından, Yüksekokulumuzda başlatılan fidan dikme kampanyasının ilk fidanını diken Rektörümüz sonrasında hocalarımızla toplantı yaptı. Hocalarımızla yapılan toplantıda, öğrencilerin gördükleri eğitimin daha verimli hale getirilmesi ve derslerle alaka düzeylerinin düşmemesi için neler yapılabileceği konusunda bilgi alışverişinde bulundu.
Hocalarla toplantının ardından; Rektörümüz Sn. Prof. Dr. Mehmet Sabri ÇELİK, Birecik Kaymakamı ​Sn. Dr. Fatih ÇELİKKAYA, Birecik Cumhuriyet Başsavcısı Sn. Yunus Emre BÜYÜKYURT, Yüksekokulumuz Müdürü Dr.Öğr.Üyesi Muhammed Yaşar DÖRTBUDAK ve Yüksekokulumuz diğer idarecilerinin bir araya geldiği yemekte Yüksekokulumuzun genel durumu ve mevcut yerleşkesi hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu.