STAJ DOSYASI İNDİR (Herhangi bir fotokopi merkezinde, staj dosyasının çıktısını alıp ciltleyerek kullanabilirsiniz. )

Staj Başvuru Formu (Doldurulmuş) İndir
* Kimlik Bilgileri ve Staj yeri bilgileri kısımları doldurulduktan sonra öğrenci imzası atılır. Staj yeri yetkilisi kısmına, iş yerinin stajı onay işlemleri(mühür,kaşe,imza) yapıldıktan sonra form taranır ve danışman hocaya mail ile gönderilir. (Danışman hocalarınızın iletişim adreslerine http://birecik.harran.edu.tr/tr/personel/akademik-personel/  linki üzerinden ulaşabilirsiniz.)
* Gönderilen staj başvuru formu danışman hoca, bölüm başkanı ve staj komisyonu başkanı tarafından  imzalanır. İmza ve onay süreci tamamlanan staj başvuru formunun 1 asıl kopyası bölüm başkanında kalır diğer asıl kopyası danışman hoca tarafından taratılarak öğrencinin mail adresine gönderilir.

Adres: Harran Üniversitesi,
Birecik Meslek Yüksekokulu
Karşıyaka Mah.
Prof.Dr. İbrahim Halil MUTLU Cad.
Birecik / Şanlıurfa
Tlf:   (0 414) 318 32 29