Yüksekokulumuz müdürlük makamında yapılan görev değişimi nedeniyle devir teslim töreni gerçekleşti.

Harran Üniversitesi Veterinerlik Fakültesi Dr. Öğretim Üyesi Muhammed Yaşar DÖRBUDAK, 2017 yılından bu yana yürüttüğü müdürlük görevini Yüksekokulumuz Öğr. Gör. Dr. Mahmut Nedim AĞAÇKESEN'e devretti.

Yüksekokulumuzda akademik ve idari personelin katılımıyla gerçekleşen törende Dr. Mahmut Nedim AĞAÇKESEN konuşmasında, Dr. Öğretim Üyesi Muhammed Yaşar DÖRBUDAK’a plaket takdim ederek, yüksekokulumuza müdürlük süresince yaptığı katkılardan dolayı teşekkür etti. Dr. Öğretim Üyesi Muhammed Yaşar DÖRBUDAK konuşmasında yeni yönetime başarı dileklerini iletti ve akademik ve idari personelle vedalaştı.

Daha sonra Yüksekokulumuzda akademik ve idari personelinin katılımıyla yemek yenildi ve hatıra fotoğrafı çektirildi.