Kariyer Günlerinin ilk konukları, Mali müşavir İlhami Göksel Polat ve Mali Müşavir Şevket Demir oldu.

Bölüm öğrencileriyle bir araya gelen konuklar, Mali Müşavirlik mesleğinin pratik uygulamalarının neler olduğu ve meslekteki çalışmalar ile ilgili bilgi paylaştılar.

Programda konuklarımız, öğrencilerimize Mali Müşavirlik mesleğini detaylarıyla anlatarak, öğrenim süreleri boyunca kendilerini meslekleri ile ilgili geliştirmeleri adına tavsiyelerde bulunarak öğrencilerin gelecekle ilgili kaygılarını hafifletmeye çalıştılar.

Program sonrasında Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Bölümümüzün akademisyenleri, Kariyer Günlerinin, öğrencilerin ufkunu genişletmesi, gelecek kaygılarını azaltması ve meslek seçiminde öğrencilere yol göstermesi amacıyla, her hafta farklı konuklarla devam edeceğini belirterek hatıra fotoğrafı çektirdiler.