Yüksekokulumuz, Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı, öğrencileri 15 Mart Dünya Tüketiciler Günün'de, ders projesi kapsamında Tüketici Haklarına ilişkin seminer düzenlediler.
     Yüksekokulumuz konferans salonunda düzenlenen programda, Birecik Kaymakamlığı Tüketici Hakem Heyeti Raportörü Mehmet Güç tarafından, tüketicinin korunması hakkında kanun ve uygulamalar hakkında bilgi verildi.
     Seminerde konuşan Mehmet Güç, 6502 sayılı Tüketicinin Korunması Hakkında Kanunla ilgili öğrencilere bilgiler vererek; ayıplı mal ve hizmetler, fiyat etiketi, mesafeli satışlar, kredi kartları, kredi masrafları gibi konulara dikkat çekti, sunum eşliğinde gerçekleşen seminerde, öğrenciler de merak ettikleri konularda, sorular sorarak bilgi aldılar.
     Seminerin sonunda, Yüksekokulumuz Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Muhammed Yaşar Dörtbudak, Birecik Kaymakamlığı Tüketici Hakem Heyeti Raportörü Mehmet Güç'e plaket takdim etti ve ders projesi danışmanı Yüksekokulumuz akademisyeni Dr. Öğr. Üyesi Hasan Çiftçi'ye teşekkür etti.