2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Dönemi ile ilgili akademik kurul toplantısı gerçekleştirildi.
Toplantıda;
* Güz dönemi değerlendirilmesi
* Bahar döneminde planlanan etkinlikler
* Öğrencilerle iletişim
* Yüksekokulumuz komisyonları
gündem maddeleri görüşülerek öğretim elemanlarımızın fikirleri ve önerileri alındı.
Öğretim elemanlarımız Güz döneminin eğitim-öğretim yönünden verimli, sosyal faaliyetler yönünden eğlenceli ve motive edici geçtiğini belirttiler. Ayrıca Bahar döneminde de öğrenciler ile sosyal aktivitelerin yapılacağını ve eğitimin en verimli halde olması için çaba sarf ettiklerini ifade ettiler. Öğrencilerle iletişimin mümkün olduğunca samimi ve sağlıklı olması için çaba sarf edildiğini belirten öğretim elemanlarımız, danışma saatleri içinde ya da dışında farketmeksizin öğrencilerin problemlerini dinlediklerini ve çözmeye çalıştıklarını belirttiler.
Yüksekokulumuz komisyonlarına yeni eklenenlerle birlikte 7 komisyon oluştu ve komisyon üyeleri yeniden dağıtılarak web sayfasında yayınlandı.