Okulumuzda sosyal farkındalık projesi kapsamında öğrenciler tarafından kan bağışı kampanyası başlatıldı.Öğretim elemanları ve öğrencilerin destek verdiği kampanya süresince 72 ünite kan bağışında bulunuldu. Sosyal farkındalık projesi kapsamında bu etkinliği yaptıklarını belirten öğrencilerimiz, temel amaçlarının hayat kurtarmak olduğunu ve toplumsal duyarlılıkta her zaman ellerinden geleni yapmaya çalıştıklarını söylediler.
          Müdürümüz Doç.Dr. Celil Abuzar; “Öğrencilerimiz tarafından organize edilen kan bağışı kampanyasına desteklediğimiz bir kampanya. Personelimiz de büyük bir duyarlılık göstererek, kan bağışına katılım sağladı. Her an kana ihtiyacımız olabilir. Bizler de kan bağışı yaparak Kızılay’a destek olabiliriz. Kan vermek hem toplum için, hem de vücudumuz için oldukça önemlidir. Kan bağışı yaparak bir hayat kurtarabiliriz.
Kan, ülkemiz insanı için daha da önemli hale gelmiştir. Bizler de az da olsa bu ihtiyaca katkı sağladıysak, büyük mutluluk duyarız. Bize bu konuda destek vererek bizi uygulamaya yönlendiren genç arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Katılan ve bağış yapan herkesi kutluyorum” dedi.