Yüksekokulumuz yerleşkesi içerisinde 11.05.2018 Cuma günü 2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı mezuniyet töreni gerçekleştirildi. Mezuniyete başta Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Hasan AKAN, Birecik Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Sert  ve Yüksekokul Müdürümüz Dr.Öğr. Üyesi Muhammed Yaşar DÖRTBUDAK olmak üzere, çok sayıda akademisyen ve öğrenci velileri iştirak ettiler.
 
         Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan program, Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Hasan AKAN ve Yüksekokul Müdürümüz Dr.Öğr.Üyesi Muhammed Yaşar DÖRTBUDAK  konuşmalarıyla devam etti.
 
         Program, Yusuf İzzettin ve Sadettin Bilgin Kız Anadolu Lisesi Halk Oyunları Ekibinin hazırlamış oldukları halk oyunları gösterisi ile devam etti.
 
         Programda dereceye giren; Yüksekokul  1.’si Bilgisayar Programcılığı Programı öğrencisi  Necmettin TEMİZKAN’a, Yüksekokul  2.’si Bilgisayar Programcılığı Programı öğrencisi Sevgi KOCAOĞLU’na ve Yüksekokul  3.’sü Bilgisayar Programcılığı Programı öğrencisi Ebru Nur ŞİMŞEK’e plaket ve mezuniyet belgeleri takdim edildi. Ayrıca bölüm bazında dereceye giren öğrencilerimize bölüm hocaları tarafından hediyeleri ve mezuniyet belgeleri verildi.
 
          Programın devamında, yüksekokulumuz idaresinde uzun yıllar boyunca görev yapmış olan ve yüksekokul ve öğrenciler üzerinde büyük emeği olan kıymetli hocamız Öğr.Gör.Metin ARSLAN’a, ve yüksekokul içinde ve dışında yaptığı katkılardan dolayı Öğr.Gör. Okan ÇOLAK’a  ve Mezuniyet Törenimize okulun folklor ekibi ile katkı sunan Yusuf İzzettin ve Sadettin Bilgin Kız Anadolu Lisesi  Müdürü Pınar ÇAPAN’a plaketleri takdim edildi.

         Tören, keplerin havaya atılması ve canlı müzik etkinliğiyle sona erdi.
 
         Mezuniyet programının hazırlanmasında başta Müdür Yrd. Öğr.Gör.Ruknettin IŞIK, Öğr.Gör.Okan ÇOLAK, Öğr.Gör. Sultan BELLİ, Öğr.Gör. Mahmut KABAKULAK ve Öğr.Gör.Mevlüt KARSEN hocalarımıza ve emeği geçen tüm personelimize teşekkür eder, öğrencilerimizin mezuniyetlerinin hayırlı olmasını ve başarılarının devamını dileriz.

İLETİŞİM

Adres: Harran Üniversitesi,
Birecik Meslek Yüksekokulu
Karşıyaka Mah.
Prof.Dr. İbrahim Halil MUTLU Cad. 
Birecik / Şanlıurfa
Tlf:   (0 414) 318 32 29
Fax: (0 414) 318 32 28
E-posta:birecik@harran.edu.tr