17.09.2019 tarihinde Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Dr. Öğretim Üyesi Muhammed Yaşar DÖRTBUDAK başkanlığında yapılan toplantıda;
1- Meslek Yüksekokulumuz yerleşkesi
- Meslek Yüksekokulumuza Kaymakamlık tarafından tahsis edilebilecek olan yerlerle ilgili görüşlerin alınmasına.
2- Mevcut bölümler ve öğrenci durumları
- Mevcut bölümlere kayıt yapan öğrenci sayısı ve bölümdeki hocaların ders durumları görüşülerek, öğrencilerin derse devam durumlarına hassasiyet gösterilmesi ve sınav yönergesi hakkında detaylı bilgilendirilmesi.
3- Öğrenci iletişimi
- Danışman hocaların, danışmanı oldukları öğrencilerle iletişim halinde olması
4- Yeni Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliği
- Yeni Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliği hakkında danışman hocaların öğrencileri bilgilendirmesi ve yönlendirmesi
5- Etkinlik planlaması
- 2019-2020 Eğitim–Öğretim Yılı Bahar dönemini kapsayacak şekilde, öğrencilerin mesleki ve sosyal hayat yönünden faydalanabileceği etkinliklerin planlanması ve etkinlik takvimi oluşturulması.
6- Oryantasyon etkinliği
- 3 Ekim 2019 tarihinde Harran Üniversitesi Osmanbey Merkez Kampüsünde gerçekleştirilecek olan oryantasyon programı hakkında öğrencilerin bilgilendirilmesi.
gündem maddeleri görüşülerek, kararlar alındı.
Toplantı sonrası Meslek Yüksekokulumuz akademik ve idari personeli yemeğe geçti.