Üniversitemizde, uzun pandemi döneminden sonra öğrencileri bir araya getirme amaçlı eğitimden spora, bilimden sanata kadar birbirinden farklı konularda keyifli bir şenlik hazırlandı. Üniversitemiz ile Şanlıurfa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü iş birliğinde düzenlenen “ŞAN-FEST” Güz Dönemi etkinlikleri iki günlük dolu dolu bir pogram sonrasında sona erdi.
Osmanbey Yerleşkesinde yapılan törene, Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Sabri Çelik, Şanlıurfa Gençlik ve Spor İl Müdürü Halil Eren, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Murat Demir. Prof. Dr. M. Tahir Güllüoğlu ile Prof. Dr. Mehmet Hançer, Genel Sekreterimiz Zübeyir Zorlu, fakülte dekanları, yüksekokul ve meslek yüksekokul müdürleri, akademisyenler, Şanlıurfa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü personelleri ve öğrencilerimiz katıldı.
Pandemiden dolayı geçen yıl yapılamayan 2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Mezuniyet Törenleri bu yıl organize edilirken, Yüksekokulumuzu temsilen Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi M. Yaşar Dörtbudak, okulumuz akademisyenleri, törene katılan öğrencilerimiz ve aileleri ile birlikte coşkuyla gerçekleşti.











İLETİŞİM

Adres: Harran Üniversitesi,
Birecik Meslek Yüksekokulu
Karşıyaka Mah.
Prof.Dr. İbrahim Halil MUTLU Cad. 
Birecik / Şanlıurfa
Tlf:   (0 414) 318 32 29
Fax: (0 414) 318 32 28
E-posta:birecik@harran.edu.tr