Yüksekokulumuz Müdürü Dr. Muhammed Yaşar DÖRTBUDAK başkanlığında tüm akademik personelin katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda, Covid-19 pandemi sürecinde gerçekleştirilen uzaktan eğitim ile ilgili problemler ve verimlilik, yeni dönem hazırlıkları, öğrencilerin staj durumları, yüz yüze eğitime geçişte alınacak tedbirler ve eğitim kalitesinin arttırılması konularında değerlendirmeler yapıldı ve kararlar alındı.
     Yapılan değerlendirmeler sonucunda, Yüksekokulumuz komisyon başkanları ve üyelerinin yeniden belirlendiği ve  “Sosyal Medya Yönetimi” komisyonunun oluşturulduğu toplantıda yeni komisyon üyelerimizin web sayfamızda yayınlanması, her komisyonun ayrı ayrı toplantı yaparak değerlendirme raporu oluşturması ve önümüzdeki eğitim-öğretim yılında yüz yüze eğitime geçilmesi yönünde komisyonların hazırlık yapması kararı alındı.