Yüksekokulumuz Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Muhammed Yaşar DÖRTBUDAK, Müdür Yardımcılarımız Doç. Dr. Hasan ÇİFTÇİ, Öğr. Gör. Mustafa YILMAZ ve saygıdeğer akademisyenlerimizin katılımıyla Birecik Meslek Yüksekokulu Bahar Dönemi Akademik Kurul Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda, güz dönemindeki eğitim öğretim faaliyetlerine ve programların etkinliklerine yönelik değerlendirmeler yapılırken, akademik personelimiz tarafından bahar döneminde gerçekleştirilecek akademik, kültürel ve sosyal faaliyetler konusunda da planlamalarda bulunuldu. Ayrıca Yüksekokulumuzda akademik teşvikte önemli başarılar elde eden Doç. Dr. Hasan ÇİFTÇİ ve Öğr. Gör. Dr. Mehmet DEMİRDÖĞMEZ hocalarımıza Müdürümüz tarafından plaket takdim edildi.