Yüksekokulumuz hocalarından Öğr.Gör.Dr. Hüseyin SEVER, Öğr.Gör. M.Nedim AĞAÇKESEN, Öğr.Gör. Mustafa Yılmaz ve Bilgisayar Programcılığı ile Çağrı Merkezi Hizmetleri 1. sınıf öğrencileri Birecik Orman Fidanlığı’na gezi düzenlediler.
Öğrencilere doğa ve çevre sevgisi bilincini aşılamak amacıyla düzenlenen gezide, fidanlık personelleri; fidan yetiştiriciliği, bitkilerin ve ağaçların doğaya faydaları ile ormanların oluşması hakkında öğrencilere önemli bilgiler aktardılar. Fidanların yetiştirilmesi, toprağa dikilmesi, ağaçların yetiştirilmesi ve ormanların önemiyle ilgili faydalı bilgiler alan öğrenciler,gitar eşliğinde söyledikleri şarkılarla eğlenceli vakit geçirdiler.
Gezi sırasında fidanlık personeli tarafından her iki eğitim programına çam fidanları hediye edildi. Doğa ve orman ile ilgili faydalı bilgiler alan akademisyen ve öğrencilerimiz fidanlık müdürlüğüne teşekkür ederek geziyi sonlandırdılar.Gezi sonrasında hediye edilen fidanları Yüksekokulumuz alanı içerisine diken akademisyen ve öğrencilerimiz, doğaya ve kampüs alanına sağlamış oldukları katkıdan dolayı memnuniyetlerini ifade ettiler.