Birecik Kaymakamı Sayın Kadir DUMAN Meslek Yüksekokulumuzu ziyaret etti. Kaymakam Kadir DUMAN’ı, Yüksekokulumuz Müdürü Dr. Öğr. Üyesi M. Yaşar DÖRTBUDAK ile Müdür Yardımcıları Doç. Dr. Hasan ÇİFTÇİ ve Öğr. Gör. Mevlüt KARSEN karşıladı.  Yüksekokulumuzu ziyaret eden Kaymakam DUMAN’a Müdürümüz tarafından Yüksekokulumuzun mevcut öğrenci ve bölüm bilgileri, yüksekokulumuzun yerleşkesinin imkanları, bölge ihtiyacı doğrultusunda yeni açılacak bölümler ve yıl içerisinde yapılan çalışmalarımız hakkında bilgi verdi. Daha sonra okulumuzu ziyarete gelen Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Sabri ÇELİK ve heyetinin katılımıyla beraber akademik personellerimizle de biraraya gelen Kaymakan Sn. DUMAN, verilen bilgiler doğrultusunda her türlü desteği yüksekokulumuza sunacağını ifade etti. Toplantı sonrası Müdürümüz, Sayın Birecik Kaymakamına ziyaretlerinden dolayı duydukları memnuniyeti dile getirerek, teşekkürlerini sundu.