Birecik Kaymakamı Sn. Dr. Fatih ÇELİKKAYA, Harran Üniversitesi Birecik MYO'yu ziyaret edip bir takım incelemelerde bulunarak, Yüksekokulumuz Müdürü Dr.Öğr.Üyesi Muhammed Yaşar DÖRTBUDAK'tan bilgi aldı.
Birecik Kaymakamı Sn. Dr. Fatih ÇELİKKAYA "Harran Üniversitesi Birecik MYO'yu ziyaret ederek yerinde tespitlerde bulunduk. Okulun ihtiyacı olan bina ve diğer yapılar için yer tahsisi hususunda yerel yönetimlerle görüşüp çözüm bulmaya çalışacağız"dedi.
Yüksekokulumuz Müdürü Sn. DÖRTBUDAK idari ve akademik kadro anlamında hiçbir eksiklerinin olmadığını ancak okula ait eğitim öğretim binasının olmayışının öncelikli problemleri olduğunu ifade etti. Bu problemin açılmaya hazır yeni bölümlerin aktivistlerinin önündeki tek engel olduğuna vurgu yapan Sn.DÖRTBUDAK "Sayın Kaymakamımıza okulumuza yer tahsisi konusundaki destek ve çabalarından ve ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Şu anda var olan bölümlerimizin doluluk oranları yüksek ve yaklaşık 700 olan öğrenci sayımız yeni bölümlerin aktifleşmesiyle 1000'i aşacaktır. Böylece ilçemizin eğitim- öğretim düzeyine doğrudan ve ekonomisine de dolaylı katkı sağlayacaktır" dedi.