Üniversite-Sanayi işbirliği çerçevesinde Meslek Yüksekokulumuz Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Muhammed Yaşar DÖRTBUDAK Tempo Çağrı Merkezini ziyaret etti.
Ziyarette Tempo Çağrı Merkezi Operasyon ve Müşteri İlişkileri Direktörü Hülya KARAKAYA, İnsan Kaynakları Müdürü Sibel KOCA, İnsan Kaynakları Ekibi ile görüş alışverişinde bulunuldu. Samimi ve güzel bir ortamda gerçekleştirilen görüşmede Yüksekokulumuz Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Muhammed Yaşar DÖRTBUDAK; “Sanayi ile işbirliğini Üniversite olarak çok önemsiyoruz. Çağrı Merkezleri Şanlıurfa da hızla büyüyen bir sektör oldu. Biz de Birecik Meslek Yüksekokulu olarak bu sektöre elemanlar kazandırmaktayız. Görüşmelerimiz neticesinde ortaya çıkan Yüksekokulumuz bünyesinde Çağrı Merkezi Hizmetleri Programı başlatıldı. Programa devam eden öğrencilerimizin mezun olmaları durumunda istihdamlarını önemsiyoruz. Konuyla ilgili Tempo Çağrı Merkezi ile işbirliği içinde çalışmalarımızı yaparak mezun olacak öğrencilerimizin Program çıkışları üzerinden Mesleki İş kolunda İstihdam sağlamalarını hedefliyoruz. Ayrıca İş Kolu olarak Birecik’te bir çağrı Merkezi açılması, Birecik ve çevre ilçeler de büyük bir istihdam kaynağı olabilecektir. Tempo Çağrı Merkezi Operasyon ve Müşteri İlişkileri Direktörü Sayın Hülya KARAKAYA, İnsan Kaynakları Müdürü Sibel KOCA ve diğer yöneticilerine,  samimi karşılamalarından ve işbirliğinden dolayı teşekkür ederim.” dedi.

Tempo Çağrı Merkezi Operasyon ve Müşteri İlişkileri Direktörü Hülya KARAKAYA “Üniversite ile işbirliği yapmak bizim arzumuz. Bu konuda bize düşen ne varsa yapmaya hazırız. Şanlıurfa da çağrı merkezilerinde istihdam edilen personel sayısı hızla artmaktadır. Biz de yaklaşık 1200 personel çalışmaktadır. Aramıza katılacak yeni arkadaşlarımızın iyi eğitimli olmasını, pratik tecrübelerinin bulunmasını, açıkçası kalifiyeli eleman olmasını arzuluyoruz. Bu konuda görüşlerimizi paylaşmaktan memnuniyet duyuyoruz. Ziyaretlerinden dolayı Birecik Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Muhammed Yaşar DÖRTBUDAK’ a teşekkür ediyorum.” dedi.
Ziyaret programının ardından hatıra fotoğrafı çekildi.