Birecik Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin BİLGİN ve Eğitmen Mehmet Ali CANDAN Meslek Yüksekokulumuzu ziyaret etti.
     Meslek Yüksek Okulumuz Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Muhammed Yaşar DÖRTBUDAK, Meslek Yüksekokulumuzda yeni programlar açma, Birecik'e fakülte kazandırma ve Okulumuzun fiziki yapısını iyileştirme isteklerini ve bu konulardaki çabalarını Birecik Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin BİLGİN ile paylaştı.
Birecik Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin BİLGİN, ekonomik açıdan ve tanıtım açısından bu gelişmelerin Birecik ilçesi için çok iyi olacağını, bu durumların gerçekleşmesi için ellerindeki tüm imkanlarla destek vereceklerini belirtti.
     Meslek Yüksek Okulumuz Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Muhammed Yaşar DÖRTBUDAK, ziyaretlerinden dolayı Birecik Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin BİLGİN'e ve Eğitmen Mehmet Ali CANDAN'a teşekkürlerini iletti ve memnuniyetini dile getirdi.