Birecik Kaymakamı Kadir Duman Başkanlığında üniversite güvenlik koordinasyon toplantısı gerçekleştirildi.

Birecik Meslek Yüksekokulu yeni akademik yılının huzur ve güven ortamı içerisinde tamamlanması için alınması gereken tedbirlerin görüşüldüğü toplantıda, kurumlar arası koordinasyonu gerektiren konular ele alınarak, karşılıklı görüş alışverişi ve değerlendirmelerde bulunuldu.

Üniversite öğrencilerinin barınma ve ulaşım gibi konularda ihtiyaçlarının giderilmesine yönelik yürütülen ve planlanan çalışmalar ile alınması gereken ek tedbirler görüşüldü.

Birecik Kaymakamlığı toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya Birecik Kaymakamı Kadir Duman, Birecik İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Binbaşı Gökhan Yusuf Özdemir, Birecik İlçe Emniyet Müdürü Halil Azgın, Birecik Meslek Yüksekokul Müdürü Dr. Muhammed Yaşar Dörtbudak, Birecik Belediye Başkan Yardımcısı Sait Bağlı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehdi Turgut, KYK Şifa Hatun Öğrenci Yurdu Müdürü Ali Topçu ve Birecik Meslek Yüksekokulu Sekreteri İbrahim Halil Karabulut katıldı.