Yüksekokulumuz Çağrı Merkezi Hizmetleri Programı sektörel buluşmaları kapsamında, Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Muhammed Yaşar DÖRTBUDAK, Program Akademisyenlerinden Öğr. Gör. Mustafa YILMAZ, Öğr. Gör. Metin ARSLAN, Öğr. Gör. Seçil YİĞİN ve program öğrencilerimizin katılımıyla CMC (Customer Management Center) Şanlıurfa lokasyonuna ziyarette bulunuldu.

Etkinlikte akademisyenlerimiz ve öğrencilerimiz, Çağrı Merkezi lokasyonundaki faaliyetleri ve olanakları yerinde görme şansı yakaladılar. CMC’nin çalışmaları, projeleri, birimleri ve imkanları konusunda bilgilendirme sağlayan CMC idari çalışanlarından Ceylan BİNER ve Alev BEYAZSAKAL toplantı sonrasında öğrencilerimizin sorularını cevapladılar. Ayrıca toplantıda öğrencilerimize, iş imkanları ve stajlar konusunda da bilgi sağlandı.

Ziyaret ile ilgili olarak yüksekokul müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Muhammed Yaşar DÖRTBUDAK ziyaretin amacına uygun olarak verimli geçtiğini ifade etti. Öğrencileri kabul eden CMC firmasına ve yetkililerine Sn.Kubilay DONİ şahsında teşekkürlerini iletti. Öğrencilerin ulaşımı konusunda destek sağlayan Birecik Belediye Başkanı Sn. Mahmut MİRKELAM ve çalışanlarına da teşekkürlerini sunan müdürümüz, Birecik Belediyesi’nin yükseokulumuza verdiği desteklerden dolayı memnuniyetini dile getirdi.

Ziyaret sonrasında hatıra fotoğrafı çektiren Yüksekokulumuz akademisyenleri ve öğrenciler, ziyaretten dolayı CMC çalışanlarına teşekkürlerini sundular.