Yüksekokulumuz Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü koordinesinde 14 Temmuz 2021 saat 18.00'da "Reklam: Dijital Çağda İknanın Kapısını Aralamak" isimli webinar gerçekleştirildi.
Moderatörlüğü Müdür Yrd. Doç. Dr. Hasan ÇİFTÇİ,  açılış konuşması Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Muhammed Yaşar DÖRTBUDAK ve sunumu Atatürk Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü Reklamcılık Anabilim Dalından Sn. Prof. Dr. Derya ÖCAL tarafından yapılan ‘Reklam: Dijital Çağda İknanın Kapısını Aralamak’ konulu webinar 14 Temmuz 2021 saat 18.00’da başladı.
Harran Üniversitesi ve Atatürk Üniversitesi’nden akademisyenler ve öğrencilerin katılım sağladığı webinarda, dijitalleşmenin artmasıyla birlikte değişen reklam algısı değerlendirilerek reklamın günümüzde geldiği nokta ve hitap ettiği hedef kitle üzerine vurgular yapıldı. Reklamların özellikle bilinçaltını hedef aldığı ve dolayısıyla ikna etme oranının bu bağlamda daha etkili olduğu vurgulanarak farklı bakış açıları üzerinden değerlendirildi.
Programın kapanışında;
Katılımcılardan Şanlıurfa Vakfı Şanlıurfa Şube Başkanı Eğitimci - Yazar Mehmet Emin KARAHAN programdan duyduğu memnuniyeti ve bu tarz programlara duyulan ihtiyacı dile getirerek programı düzenleyenlere teşekkür etti.
Yüksekokulumuz Müdürü Dr. Muhammed Yaşar DÖRTBUDAK tarafından programı düzenleyenlere teşekkürün ardından sağlıklı günlerde yüz yüze daha verimli çalışmalarda bulunmak temennisiyle program tamamlandı.