Üniversite adayı öğrencilere yönelik yüksekokulumuzun ve yüksekokulumuz programlarının tanıtımı yapıldı. Açılış konuşmasında Yüksekokulumuz Müdürü Dr.Öğr.Üyesi Muhammed Yaşar DÖRTBUDAK yüksekokulumuz ile ilgili genel bilgilere ve görsellere yer vererek öğrencilerin neden yüksekokulumuzu tercih etmesi gerektiğini anlattı. Yüksekokulumuzda 2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılında öğrenci alımı yapılacak Elektrik, Bilgisayar Programcılığı, Halkla İlişkiler ve Tanıtım, Muhasebe ve Vergi Uygulamaları ve Çağrı Merkezi Hizmetleri programlarının tanıtımını yüksekokul hocalarımızdan Öğr.Gör.Ruknettin IŞIK, Öğr.Gör. Serkan KORKMAZ, Dr.Öğr.Üyesi Hasan ÇİFTÇİ, Öğr.Gör.Dr. Mehmet DEMİRDÖĞMEZ, Öğr.Gör. Seçil YİĞİN yaptı. Ayrıca Elektrik programımızdan mezun olarak alanıyla ilgili yurtiçi ve yurt dışı firmalarda çalışan Ali ATEŞ ve DEDAŞ'ın Birecik ilçesinde yönetici pozisyonunda görevler yapan Yusuf ULUSOY öğrencilerimizin mezuniyet sonrası süreçler hakkında konuşmaları ve yeni öğrencilere tavsiyeleri yer aldı.
Programın kapanış konuşmasını yapan Yüksekokulumuz Müdürü Dr.Öğr.Üyesi Muhammed Yaşar DÖRTBUDAK: "Tanıtım programının başlatılmasında, organize edilmesinde ve yapılmasında emeği geçen Harran Üniversitesi Rektörlüğüne, Kurumsal İletişim Koordinatörlüğüne, Birecik Meslek Yüksekokulu personeline, Müdür Yardımcısı Öğr.Gör. Mevlüt KARSEN'e  ve programa katılan öğrencilerimize teşekkür ederim." dedi.