Yüksekokulumuz ve Şanlıurfa SMMM Odası İşbirliği ile düzenlenen “Muhasebe Uygulama Semineri” okulumuz Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Bölümü tarafından 24 Haziran 2021 tarihinde online olarak gerçekleştirildi.
Moderatörlüğü Öğr.Gör.Dr. Kübra Akın TOSUN tarafından yapılan programın açılış konuşmalarını; Rektörümüz Sn. Prof. Dr. Mehmet Sabri ÇELİK, Yüksekokulumuz Müdürü Sn. Dr. Öğr. Üyesi M. Yaşar DÖRTBUDAK ve Şanlıurfa SMMM Odası Başkanı Sayın Mustafa KARADAĞ, TÜRMOB Mesleki Sorumluluklar ile Sorunları İzleme ve Araştırma Kurulu Üyesi Sayın Mehmet Nurullah BUDAK  ve Van Mali müşavirler odası başkanı Sayın İbrahim ŞAHİN yaptı.
Programa, Mali Müşavirler ve Mali Müşavir adayları, Mali Müşavirlik mesleği ile ilgilenen öğrenciler ve akademisyenler katıldı.
Luca Paket Programı SMMM Adile ÖNCEL, Zirve Paket Programı Stj. SMMM Hatice ŞAKAR ve Datasoft Paket Programı Stj. SMMM Mehtap UFLAZ tarafından sunuldu. Programların, piyasada kullanılan diğer programlara göre avantajlarının ve eksikliklerinin vurgulandığı seminerde, üniversitelerde kullanılabilirlik kriterleri de değerlendirildi.