Türkiye genelinde her yıl düzenlenen, teknoloji ve bilim konusunda projeler geliştirmeyi hedefleyen Teknofest etkinliğine yönelik bilgilendirme toplantısı okulumuzun konferans salonunda gerçekleştirildi.

Toplantıya, Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Muhammed Yaşar DÖRTBUDAK, Okulumuz Akademisyenleri ve öğrencilerimiz katılım sağladı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi MEZOPOTAMYA LİVİNG LAB biriminde görev yapan Yüksek Müh. Hakan TANKUŞ ve Mahmut İLHAN toplantıda, birimin yürüttüğü eğitimlerden ve çalışmalardan oluşan tanıtım sunumu gerçekleştirdiler.

Proje fikri olan öğrencilerimizin yarışmaya katılmaları gerektiğini belirten uzmanlar, 41 alana hitap eden Teknofest yarışmalarına nasıl başvurulacağı ve hangi adımların izlenmesi konusunda bilgilendirme sağladılar.

Ayrıca başvuru sürecinin ardından katılımcılara mentör desteği verileceğini ve Büyükşehir Belediyesi bünyesinde öğrenci takımlarına maddi destek ve danışmanlık hizmeti de sağlanacağını açıkladılar.