Şanlıurfa'nın bütün alanlarda kalkınması ve geleceğine katkı yapılması amacıyla “Ortak Akılla Yarınlara” sloganıyla Şanlıurfa Çalıştayı gerçekleştirildi.

Şehrin yol haritasının belirleneceği çalıştaya Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Faruk Bayuk, AK Parti Şanlıurfa Milletvekilleri Mehmet Ali Cevheri, Zemzem Gülünder Açanal, Halil Özcan, Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Sabri Çelik, ilçe Belediye Başkanları, kaymakamlar, vali yardımcıları, STK temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı.

Yüksekokulumuz Müdürü Dr. Muhammed Yaşar DÖRTBUDAK’ın da katıldığı çalıştay Eğitim-Öğretim ve Gençlik, Kültür-Sanat-Turizm, Sağlık ve Sosyal Politikalar, Ekonomik Kalkınma ve Gelişme, Altyapı ve Çevre Gelişimi olmak üzere 5 ana başlık etrafında 250 temsilcinin ve 40 moderatörün katılımıyla gerçekleştirildi.