Birecik MYO Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı başkanı Dr.Öğr.Üyesi Hasan ÇİFTÇİ koordinesinde 2. Sınıf öğrencileri tarafından Halkla ilişkiler Örnek Olaylar ve Uygulamaları dersi projesi kapsamında Nizip Huzur Evi ziyaret edildi. Önce Huzur Evi yetkililerden, Huzur Evi hakkında bilgi aldılar.
     70 kişinin kaldığı Nizip Huzur Evine ellerinde çiçeklerle giden öğrencilerimiz, Huzur Evi sakinleriyle sohbet ederek güzel vakit geçirmelerini sağladı. Huzur Evi sakinleri: “Sizi görünce çocuklarımızı gördük gibi olduk, bir günlüğüne bile olsa bizi bu denli mutlu ettiğiniz için teşekkür ederiz.” dediler.
     Etkinlik sonunda öğrenciler Huzur Evi sakinleriyle, fotoğraf çekildiler ve müsait oldukları vakitlerde kendilerini ziyarete geleceklerini söyleyerek, vedalaştılar.
,