Harran Üniversitesi Birecik MYO ile Birecik Anadolu İmam Hatip Lisesi arasında imzalanan Ortak Etkinlik Protokolü çerçevesinde, Birecik AİHL Yurdu Konferans Salonunda Meslek Yüksekokulu akademisyenlerimizden Öğr.Gör. Serkan KORKMAZ tarafından “Teknoloji Kullanımı ve Bilim Suçları” başlıklı konferans düzenlendi.
      Meslek Yüksekokulumuz Bilişim Teknolojileri Bölümü Başkanı Öğr. Gör. Serkan KORKMAZ tarafından yapılan sunuda; bilişim suçları, günümüzde sosyal medya avantajları/dezavantajları ve internet bağımlılığı konu başlıkları öne çıktı.  Özellikle gençlerin interneti güvenli ve faydalı bir şekilde kullanabilmesi için alınabilecek önlemler konusuna değinildi.
     Sunum sonunda,  Birecik Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü İ.Halil AKAR,  hocamız Öğr.Gör. Serkan KORKMAZ'a "Kur'an-i Kerim Meali" hediye ederek, teşekkür etti.