Başkan Yardımcısı Cevahir Asuman YAZMACI, geri bildirimlerin dikkate alınması başarının anahtarı olduğunu belirtirken, olumlu ya da olumsuz her türlü soruya cevap verilmesi gerektiğini dile getirdi. Rekabetçi ortamının artmasıyla kalitenin de artması gerektiğini ifade eden YAZMACI, işletmecilerin rekabet koşullarında kalitenin artırılmasına dikkat etmeleri gerektiğini belirtti. Her işin hesap kitap doğrultusunda planlanması gerektiğini vurgulayan YAZMACI, Şanlıurfa’ şehrinin kültürünü, tarihini ve turizmini tanıtarak turizm elçisi olmaya odaklandıklarını ifade etti. THY belgesel tanıtımlarında sponsor olarak Şanlıurfa ilinin tanıtılmasındaki katkılarına da değinen Başkan Yardımcısı Cevahir Asuman YAZMACI, Şanlıurfa’nın tanıtılmasındaki gururundan bahsetti. İşletmelerin personellerine önem vermesi gerektiğine dikkat çeken YAZMACI, personellerin bir nevi iç iş müşteri olarak görülmesi gerektiğine değindi. Şanlıurfa’da ilk kadın girişimci olarak sektöre öncülük yaptığını belirten YAZMACI, kadınların sektörde yer alması gerektiğine dikkat çekti. Kadınların cesaretlendirilmesi gerektiğini ifade eden YAZMACI, cesaretin verilmesiyle kadınların çok daha başarılı işler yürüteceğini vurguladı.  Kadınların el emekleriyle ürettiği organik ürünlerin kendi işletmesinde kullanıldığını dile getiren YAZMACI, markalaşmaya çalıştıklarını belirtti.
YAZMACI, Pandemi döneminde de yerel lezzetlerin e-ticaret siteleri üzerinden satışa sunulduğunu dile getirdi. Kadınların tüm sektörlerde yer alması gerektiğine dikkat çeken YAZMACI, kadınların ekonomik, sosyal ve politik her alanda bulunması gerektiğini vurguladı. Girişimcilik Akademisi’nin kurulması hayalini gerçekleştirmek isteyen Başkan Yardımcısı, bu hayalin gerçekleştirilmesi için çalıştıklarını belirtti. Kadının toplumdaki yerinin önemli olduğunu ve kadınların eğitimine önem erilmesi gerektiğini belirten YAZMACI, Şanlıurfa ilinin turizm açısından gelişebilmesi için turizm çalışmalarının yerelden başlayarak dışarıya açılması gerektiğini vurguladı. Programa konuk olmasından dolayı TOBB Kadın Girişimciler Kurulu Başkan Yardımcısı Cevahir Asuman YAZMACI’ya teşekkürlerini sunan öğretim üyemiz Doç. Dr. Hasan ÇİFTÇİ, her hafta farklı konu ve konuklarla “Siyah-Beyaz” programının devam edeceğini belirtti.