Harran Üniversitesi Genel Sekreteri Zübeyir ZORLU, Edessa TV’de Yüksekokulumuz Akademisyeni Doç. Dr. Hasan ÇİFTÇİ’nin yapımcılığını ve sunuculuğunu üstlendiği “Siyah-Beyaz” programının konuğu oldu.
Harran Üniversitesinin yapılanmasından ve genel sekreterliğin görevleri ile çalışmaları konusunda açıklamalarda bulunan Genel Sekreter Zübeyir ZORLU, Harran Üniversitesi gibi köklü bir üniversitede görev yapmanın gururundan bahsetti. Görev sürecinde akademik ve idari buluşmaları sağlayarak koordinasyonun iyi bir şekilde yürütüldüğünü dile getiren Zorlu, Harran Üniversitesinin kalkınmasına katkı sağladıklarını belirtti. Üniversitenin memnuniyetini ölçmek adına Kalite Koordinasyonu ile etkili bir çalışma yürüttüklerini dile getiren Zorlu, belirlenen eksikliklerin ya da şikâyetlerin giderilmesi için yapılan çalışmalara değindi. Rektörlük ve Genel Sekreterlik olarak yaptıkları çalışmalara değinen Zorlu, üniversite personellerinin eğitimlerine yönelik hizmet içi eğitimler verdiklerini belirtti. Üniversitelerin rekabet içerisinde kendilerini geliştirebildiklerini belirten Zorlu, birçok üniversiteye örnek olabilecek çalışmalara yaptıklarını dile getirdi. Genel Sekreter, İdari bir yapılanma olarak sürekli geliştirme sağladığını ve var olan sorunların çözümüne ilişkin yapılan çalışmaların neler olduğuna değindi. Ayrıca kampüs alanında yapılan çalışmalara ve yeni birimlere ilişkin de açıklamalarda bulunan Zorlu, postane, banka, kafeterya, kantin gibi hizmetler için çalıştıklarını söyledi. Öğrencilerle yapılan çalışmalara da değinen Zorlu, üniversite içerindeki öğrenci konseyiyle irtibat halinde olduklarını ve yapılan tüm organizasyonlara katılım sağlayarak, öğrencilerin sorunlarına çözüm ulaştırmak için çalıştıklarını dile getirdi. Programa konuk olmasından dolayı Harran Üniversitesi Genel Sekreteri Zübeyir Zorlu’ya teşekkürlerini ve plaketini sunan öğretim üyemiz Doç. Dr. Hasan ÇİFTÇİ, farklı konu ve konuklarla “Siyah-Beyaz” programının devam edeceğini belirtti.