Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet HANÇER, Edessa TV’de Yükseokul Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Muhammed Yaşar DÖRTBUDAK’ın yapımcılığını ve sunuculuğunu gerçekleştirdiği “Şehir ve Üniversite” programının canlı yayın konuğu oldu. Harran Üniversitesi’ne dair soruları cevaplandıran Rektör Yardımcısı HANÇER, iş sahasında pratik imkanı bulan öğrencilerin üniversitelerde kendini uzmanlaştırması ve üniversitelerin piyasadaki ara eleman ihtiyacı giderme noktasında önemli bir ihtisaslaştırma sağladığına değindi.
Üniversite içerisinde Araştırma Geliştirme (AR-GE) ve Teknokent ile ilgili faaliyetlerden sorumlu olduğunu belirten Rektör Yardımcımız, Teknokent’in şehir içerisinde önemli bir girişimcilik imkanı sağladığına vurgu yaptı. Rektör Yardımcımız, girişimcilik dersleriyle, atalyölerle, makinalarla küçük bir fabrika gibi işlev gören Teknokent’in diğer Teknokent’lerden farklı olduğuna değindi. Teknokent’in sadece girişimcilere değil aynı zamanda şehre ve sanayiye de katkı sağladığını dile getiren Rektör Yardımcımız HANÇER, Harran Üniversitesi’nin 24 saat canlı kalması ve gelişmesi için tüm gayreti sarf edecelerini dile getirdi.  Programa katılımından dolayı Rektör Yardımcımıza teşekkürlerini sunan Müdürümüz, her hafta farklı konu ve konuklarla “Şehir ve Üniversite” programının devam edeceğini belirtti.