Ülke genelinde her yıl 11 Kasım’da yapılan Milli Ağaçlandırma Günü etkinliğine Üniversitemiz Osmanbey Yerleşkesinde farklı noktalara fidan dikimi yapılarak katılım sağlandı. Bu kapsamda Osmanbey Yerleşkesi Rektörlük ön bahçe alanı, merkezi kafeterya yanı ve eski lojmanlar göl tarafı bölgelerinde yapılan etkinliklerde yüzlerce fidan, akademisyenlerimiz ve öğrencilerimizin eliyle toprakla buluştu. Fidan dikme etkinliğine, Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Sabri Çelik, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Mehmet Hançer ile Prof. Dr. Murat Demir, Genel Sekreterimiz Zübeyir Zorlu, Fakültelerin Dekanları, Meslek ve Yüksekokul Müdürleri, akademisyenler ve öğrenciler katıldı. Yüksekokulumuzda da günün anlam ve önemine binaen kampüs alanımızda akademik, idari ve öğrencilerimizin katılımıyla fidan dikimine gerçekleştirildi.