Üniversitemizin 30. Yıl kuruluşu kapsamında Yüksekokulumuz Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı tarafından katkı sağlandı.  Yüksekokulumuz konferans salonunda gerçekleştirilen seminere Birecik Tüketici Hakem Heyeti Raportörü Mehmet Güç, ‘’6502 Sayılı Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun Uygulamaları’’ konulu sunum gerçekleştirdi. Seminerde tüketicilerin, sosyal medya platformları ve internet üzerinden gerçekleştirilen alışverişlerde dikkat etmesi gereken noktalar üzerine bilgiler paylaşıldı. Ayrıca programda Mehmet Güç, tüketici haklarının neler olduğu ve yaşanan mağduriyetlerin nasıl çözülmesi gerektiği üzerine açıklamalarda bulundu. Seminere yüksekokulumuz hocaları ve öğrencilerimiz katılım sağladı.