Yüksekokulumuz Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Muhammed Yaşar DÖRTBUDAK ve Yüksekokul Sekreterimiz İbrahim Halil Karabulut, Yüksekokulumuzda yeni açılan Laborant ve Veteriner Sağlık programında görevli hocalarımız Öğr. Gör. Ali KOÇYİĞİT, Öğr. Gör. Fatma Beril ÖZGÜR ve Öğr. Gör. Muhammet Alperen HAMEŞ ile birlikte Birecik Belediye Başkanı Sayın Mahmut MİRKELAM’ı makamında ziyaret ederek Yüksekokulmuzda yeni açılan programdaki imkânlar ve ihtiyaçlar hususunu görüşme sağlandı. Başkan MİRKELAM, yüksekokulumuzda yeni açılan programına ilişkin görüşlerini aktarırken, programımız ve Belediye işbirliğiyle ilçemize katkı sağlayacak çalışmaların yürütülebileceğini dile getirdi. Ziyaretlerinden dolayı Yüksekokul hocalarımıza teşekkürlerini sunan Başkan, hayırlı olsun temennisinde bulundu.