Yüksekokulumuz Müdürü Dr. Muhammed Yaşar DÖRTBUDAK ve Müd.Yrd. Doç. Dr. Hasan ÇİFTÇİ Üniversitemiz Rektör Yardımcılığına atanan Prof. Dr. Nihat DENEK’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Ziyarette Okul Müdürümüz hayırlı olsun temennilerinin yanı sıra Rektör Yardımcımızın ilgili olduğu birimlerin Yüksekokulumuz ile ilgili faaliyetleri ve Yüksekokulumuza alan tahsisi konularında görüşülerek, yeni döneme yönelik planlama ve çalışmalarını anlattı.

Ayrıca yeni eğitim döneminde ilk defa öğrenci alımı gerçekleştirecek Laborant ve Veteriner Sağlık Programı’nın çalışmaları dile getirildi.

Ziyaret sonunda Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Nihat Denek’e Yüksekokulumuzu temsilen Okul Müdürümüz tarafından Birecik temalı tabak taktim edildi.