2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Sonu Akademik Kurul Toplantısı Yüksekokulumuz Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Muhammed Yaşar DÖRTBUDAK başkanlığında tüm akademik personelin katılımıyla gerçekleştirildi.

Gerçekleştirilen toplantıda, 2021-2022 eğitim öğretim yılı çalışmaları, yeni dönem hazırlıkları, öğrencilerin staj durumları, mezun öğrencilere yönelik faaliyetler ve eğitim kalitesinin arttırılması konularında değerlendirmeler yapıldı ve kararlar alındı.

Ayrıca yeni açılan programımız Laborant ve Veteriner Sağlık Programının gelecek eğitim dönemindeki çalışmalarından bahsedildi.

Yüksekokulumuzda yeni eğitim döneminde yapılacak faaliyetlerde daha etkili olmak adına komisyon çalışmalarının yürütülmesi ve kalite kapsamında Kariyer etkinliklerinin yapılması kararı alındı.

Toplantı sonrasında program birincisi öğrencilerimiz Dilek Köken, Emine Güneş, Mehmet Yıldız, Öznur Ünlü ve Tuba Birgül adlı öğrencilerimize gösterdikleri üstün başarıdan dolayı bölüm hocalarımız tarafından plaket takdim edildi.