Yüksekokulumuzda Sayın Kaymakamımız Kadir Duman başkanlığında yeni eğitim öğretim döneminin huzur ve güven ortamı içerisinde sürdürülebilmesi için “Üniversite Güvenlik Koordinasyon Toplantısı” gerçekleştirildi. Yeni eğitim öğretim dönemi içerisinde alınabilecek güvenlik tedbirlerinin görüşüldüğü toplantıya, Birecik Belediye Başkan Yardımcısı Sait Bağlı, Birecik İlçe Emniyet Müdürü İbrahim Aydoğan, Birecik İlçe Jandarma Komutanı J.Binbaşı Gökhan Yusuf Özdemir,  Yüksekokul Sekreterimiz İbrahim Halil Karabulut ve KYK Şifa Hatun Öğrenci Yurdu Müdür V. Muttalip Yorulmaz katıldı.
Toplantıda, kurumlar arası koordinasyonu gerektiren konular ele alınarak karşılıklı fikir alışverişi ve değerlendirmelerde bulunuldu. Üniversite öğrencilerinin barınma ve ulaşım gibi konulardaki ihtiyaçlarının giderilmesine yönelik yürütülen ve planlanan çalışmaların değerlendirildiği toplantıda, alınması gereken ek tedbirler konusunda da görüş birliği sağlandı.
Yeni akademik yılın hayırlı olmasını dileyen Kaymakam Duman, huzur ve güven ortamı içerisinde bir dönemin sürdürülmesi konusunda pandemi tedbirleri başta olmak üzere okul çevresinde gereken bütün tedbirleri alarak öğrencilerimizin sağlıklı bir şekilde eğitim öğretim sürecini tamamlamak istediklerini vurguladı.
Toplantıdan sonra sınıflarda eğitim gören öğrencilerimiz ve akademisyenlerimizle de bir araya gelerek sohbet etme imkanı bulan Sayın Duman ve beraberindeki heyet daha sonra Yüksekokulumuzun eğitim alanlarını gezerek okulun eksiklikleri ve ihtiyaçları hakkında bilgi aldı.