Yüksekokulumuza yeni kayıt yapan öğrencilerimize yönelik Üniversitemiz Osmanbey Kampüsünde oryantasyon programı düzenlendi
Harran Üniversitesi’nde yeni kazanan öğrencilere yönelik düzenlenen ‘Oryantasyon Günleri’ programı kapsamında Yüksekokulumuz öğrencilerine oryantasyon programı gerçekleştirildi. İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi konferans salonunda gerçekleşen oryantasyon programına öğrencilerimizin Akademik danışmanları eşlik ederken, programda öğrencilere üniversitenin işleyişi, öğrenci işlemleri, yerleşkeler ve öğrencilerin faydalanabileceği sosyal ve kültürel alanlar ile ilgili bilgiler paylaşıldı.  Program sonrasında öğrenci kulüplerinin stantlarını gezen ve etkinliklere katılan öğrencilerimiz eğlenceli vakit geçirdi. Üniversitemizin Osmanbey kampüs alanını gezen öğrencilerimiz hatıra fotoğrafları çekerek programı tamamladılar.