Yüksekokulumuz Veterinerlik Bölümü Laborant ve Veteriner Sağlık Programı ilçemiz Tarım ve Orman Bakanlığı’na bağlı çalışan veteriner hekimler ve ilçemizde hayvan yetiştiriciliği yapan çiftlik sahipleri ile bir araya gelerek Üniversite-Kamu-Yetiştirici buluşması etkinliğini gerçekleştirdi.

Buluşmaya katılan Yüksekokul Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Muhammed Yaşar DÖRTBUDAK ve Laborant ve Veteriner Sağlık Programı’nda görevli hocalarımız Öğr. Gör. Ali KOÇYİĞİT, Öğr. Gör. Muhammet Alperen HAMEŞ ve Öğr. Gör. Fatma Beril ÖZGÜR, kamuda görev yapan veteriner hekimler ve işletme sahiplerinden bölgemizde yapılan hayvancılık hakkında bilgi alışverişi yaparak, Üniversite-Kamu-Yetiştiriciler kapsamında neler yapılabileceği ve iş birliği geliştirilmesi üzerine tavsiye ve önerilerini paylaştılar.

Etkinlik sonunda Müdürümüz buluşmaya gelen kamu çalışanlarına ve yetiştiricilerimize teşekkürlerini sundu.