Yükseköğretim Kalite Kurulu (YÖKAK) tarafından Kurumsal Akreditasyon Programına (KAP) dahil edilen Üniversitemizin çalışmalarını değerlendirmek için Yüksekokulumuzda Birim Kalite Yöneticisi, Akademik Kalite Elçileri ve İdari Kalite Elçisi ile birim içi bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Toplantıda Kurumsal Akreditasyon Programı hazırlıklarına yönelik olarak Yüksekokulumuz Kalite Yönetim Sistemi ve buna dair tüm süreçlerde gerçekleştirilen çalışmalar değerlendirildi.

Toplantıya Birim Kalite Yöneticisi Dr. M. Yaşar DÖRTBUDAK, Bölüm Kalite Yöneticileri Doç. Dr. Hasan ÇİFTÇİ ve Öğr. Gör. Mustafa YILMAZ, Birimimiz Akademik Kalite Elçisi Öğr. Gör. Reşat ÇUBUKÇU ile Birimimiz İdari Kalite Elçisi İ. Halil KARABULUT katılım sağlamışlardır.