Yüksekokulumuz webinar eğitimleri hız kesmeden devam ediyor. Pazarlama ve Reklamcılık Bölümü Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı hocaları tarafından  14 Temmuz 2021 tarihinde saat 18:00'da “Dijital Çağda İknanın Kapısını Aralamak” konulu webinar düzenlenecektir. Online olarak gerçekleştirilecek webinarın bu haftaki konuğu Atatürk Üniversitesi İletişim Fakültesi’nden Sayın Prof. Dr. Derya ÖCAL olacaktır. Düzenlenecek webinarda içerisinde bulunduğumuz dijital çağdaki ikna faaliyetleri üzerine bilgi paylaşımı yapılacaktır. Aynı zamanda ikna faaliyetlerinde teknolojinin insanlar üzerindeki etkisi üzerine sunum gerçekleşecektir. Webinarın açılış konuşmasını Yüksekokulumuz Müdürü Dr.Öğr.Üyesi M.Yaşar DÖRTBUDAK ve moderatörlüğünü Yüksekokulmuz Müdür Yardımcısı Doç.Dr.Hasan ÇİFTÇİ  yapacaktır.