Memur-Sen Şanlıurfa İl Temsilcisi ve Eğitim Bir Sen Şube Başkanı İbrahim Coşkun, Edessa TV’de Yükseokulumuz öğretim üyesi Doç. Dr. Hasan ÇİFTÇİ’nin yapımcılığını ve sunuculuğunu üstlendiği “Siyah-Beyaz” programının canlı yayın konuğu oldu. Memur Sen üye sayısının milyonları aştığını ve Türkiye’nin en büyük sivil toplum kuruluşu haline geldiğini belirten COŞKUN, ülkenin gerçeklerini görerek var olan sorunlara çözüm üretmeye çalıştıklarını ifade etti. Memur Sen’in herkesi kucakladığına değinen COŞKUN, sendikaları siyasettin ayırmak gerektiğine vurgu yaptı.
Başkan COŞKUN, memurlara yansıtılacak ek zam ile memurların daha refah bir şekilde yaşamaları için çalışmalara başlandığını ve insanların ekonomik açıdan iyi bir seviyeye ulaşmaları birçok alanda fayda sağlayacağını belirtti. 3600 ek gösterge konusunda da açıklamalarda bulunan COŞKUN, 2022’nin sonlarına doğru ek göstergenin uygulamaya geçmesiyle emeklilik ve ikramiyelerin iyileştirileceğine değindi. COŞKUN, emekliliğin iyileştirilmesiyle emekli olan binlerce öğretmenin yerine atama bekleyen binlerce adayın yerleşebileceğine dikkat çekti. Programa konuk olmasından dolayı Memur-Sen Şanlıurfa İl Temsilcisi ve Eğitim Bir Sen Şube Başkanı İbrahim COŞKUN’a teşekkürlerini sunan öğretim üyemiz Doç. Dr. Hasan ÇİFTÇİ, her hafta farklı konu ve konuklarla “Siyah-Beyaz” programının devam edeceğini belirtti.