Kongre

lokasyon

NEW YORK, ABD

ÜNİVERSİTEMİZ AKADEMİSYENLERİ ULUSLARASI PLATFORMLARDA
Harran Üniversitesi (HRÜ) Akademisyenlerinden Dr. Öğr. Üyesi Hasan ÇİFTÇİ 13- 15 Kasım 2020 tarihlerinde New York/Amerika’da gerçekleştirilecek “3.Uluslararası Yeni Dünyada İletişim” Kongresinde düzenleme Kurulu başkanlığı görevini yürütecek.
İKSAD tarafından 1.si Adana’da gerçekleşen, 2.si Ankara’da gerçekleşen birçok ülkeden akademisyenin birbirinden önemli bildiriler sunduğu, tecrübe ve birikimlerini paylaştığı İlk 2 Kongre sonrası aynı yıl içinde 3. sü Amerika’da düzenlenecek olan “YENİ DÜNYADA İLETİŞİM” Kongresinin düzenleme kurulu başkanlığını Harran Üniversitesi Birecik Meslek Yüksekokulu Pazarlama ve Reklamcılık Bölüm Başkanı Halkla İlişkiler ve Tanıtım Program Başkanı Dr. Hasan ÇİFTÇİ yürütecek.
13-15 Kasım tarihlerinde Kongrenin Pandemi nedeniyle Online yapılacağı belirtilirken, gerçekleştirilecek kongre ile birlikte 1 yılda 3 kongre yapmanın mutluluk verici olduğu, kongrelerde yerli ve yabancı katılımcılara Harran Üniversitesi için dolaylı bir tanıtım fırsatı olduğu Ayrıca ilk iki kongrede olduğu gibi 3. kongrede de kongre düzenleme kurulu başkanlığını Harran üniversitesi personelinin üstlenmesi Harran üniversitesi camiası için onur verici olduğu açıktır.