Öğrenci Adı Soyadı Geçiş Yapmak İstediği Bölüm/Program Transkript Başarı Puanı KABUL/RED Gerekçe
Zilan ÖZTÜNÇ Büro Hizm. ve Sekreterlik Böl. /Çağrı Mer.Hiz.Pr. 2.07 RED Yatay geçiş esaslarına ilişkin yönergenin 6/2. Madde. Kurum (üniversite) içi programlar arası yatay geçişlerde öğrencinin başvurduğu döneme kadar kayıtlı olduğu diploma programında sorumlu olduğu tüm dersleri başarmış ve genel not ortalamasının 4’lük not sisteminde en az 3 olması şartı aranır.
Şartını taşımamaktadır.
Eda HAMURCU

Bilgisayar Programcılığı Bölümü/ Bilgisayar Programcılığı Programı

0.0 RED Yatay geçiş esaslarına ilişkin yönergenin 6/3.Madde. Kurumlar arası yatay geçişte, öğrencinin kayıtlı olduğu diploma programında sorumlu olduğu tüm dersleri başarmış bitirmiş olduğu dönemlere ait genel not ortalamasının 4’lük not sisteminde en az 2.50 olması gerekir.
Şartını taşımamaktadır.