AB’nin desteklediği, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı bünyesindeki Mesleki Yeterlilik Kurumu’nun “Ulusal Yeterlilik Sistemi” projesinin tanıtım günleri Şanlıurfa’da bir otelde gerçekleşti.

Yapılan etkinliğe Mesleki Yeterlilik Kurumu Başkanı Adem Ceylan, Uluslararası İlişkiler ve Avrupa Birliği Daire Başkanı İsmail Özdoğan STK temsilcileri ve ilgililer katıldı.

Ayrıca Türkiye’de iş piyasası ihtiyaçlarına uygun mesleki eğitim ve öğretim verilmesini sağlamak, hayat boyu öğrenmeyi desteklemek, eğitim ve istihdam arasındaki ilişkiyi güçlendirmeyi amaç edinen Ulusal Yeterlilik Sistemi projesinin tanıtım günlerine Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Muhammed Yaşar DÖRTBUDAK ve Üniversitemiz öğretim üyelerinden Doç Dr. Nebiye YENTÜR DONİ , Öğr. Gör. Cihat BENGİ, Öğr. Gör. Sinem BARUT KIRAT, Öğr. Gör. Fırat ÖZBERK ve Öğr. Gör. Nuray IŞIK USLU katılım sağladı.