2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Dönem Başı Akademik Kurul Toplantısı, Yüksekokulumuz Müdürü Öğr.Gör.Dr. Mahmut Nedim AĞAÇKESEN başkanlığında tüm akademik personelin katılımıyla okulumuz toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Toplantıda, 2023-2024 eğitim öğretim yılı çalışmaları, yeni dönem hazırlıkları, öğrencilerin staj durumları ve programların etkinliklerine yönelik değerlendirmelerde bulunuldu.

Akademik personelimiz tarafından yeni eğitim döneminde gerçekleştirilecek akademik, kültürel ve sosyal faaliyetler konusunda da görüşler sunuldu. Ayrıca Yüksekokulumuzda yeni eğitim döneminde yapılacak faaliyetlerde komisyon çalışmalarının yürütülmesi ve öğrencilerimize dönük etkinliklerin artırılması görüşüldü.